ejendomshandel, skødeskrivning, tinglysning, køberrådgivning, sælgerrådgivning

Ejendomshandel

Ejendomshandel – huskøb – indebærer gennemgang af købsaftale for køber, skødeskrivning, tinglysning samt efterfølgende udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Køb af ejendom i hele Nordsjælland

Som ethvert andet provinsadvokatkontor i Nordsjælland påtager jeg mig at forestå ejendomshandler som berigtigende advokat for køber.

Dette indebærer gennemgang af købsaftale, skødeskrivning/tinglysning samt efterfølgende udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Da jeg er eneste person på kontoret er det med garanti MIG, der gennemgår ejendomshandlens papirer, hvilket giver en sikkerhed for, at det er en advokat, der har gennemlæst købsaftalen, og ikke en “specialist” medarbejder (eller en sekretær).

Salg af ejendom i hele Nordsjælland

Har du som sælger af en fast ejendom selv fundet en køber i den omgangskreds eller via de sociale medier (f.eks. via Facebook) kan jeg udarbejde en købsaftale til en konkurrencedygtig pris, der ligger under en mæglers salær.

Pris for håndtering ejendomshandel hos advokat Lo Breiding i Græsted

Jeg kan give en ca. pris, når jeg har fået tilstrækkelige oplysninger til at kunne bedømme, hvor omfattende arbejdet i den konkrete ejendomshandel er. Typisk beløber en standart ejendomshandel sig til omkring kr. 8.000,00 incl. moms. Kontakt mig derfor på tlf. 71 75 24 40 eller email mig dit telefonnummer via lo@advokatlobreiding.dk, så ringer jeg op for en uforpligtende drøftelse.