Dødsbo, skiftet bo, privat skifte, dødsfald

Advokat dødsbo

Når man mister en nærtstående, skal man ikke alene forholde sig til en stor sorg, men tit også til en masse formelle, praktiske og ikke mindst juridiske problemstillinger.

Sorgen kan fylde så meget, at de juridiske gøremål virker uoverskuelige, og derfor vælger mange at lade en advokat håndtere dødsboet, så de kan bruge energien på den følelsesmæssige sorg.

Har du mistet en af dine kære, og har du brug for en kyndig og empatisk advokat til behandling af dødsboet og andre juridiske udfordringer i forbindelse med dødsfaldet, er du altid velkommen hos mig, advokat Lo Breiding.

Advokat til dødsbo med den personlige behandling i centrum

Som advokat beskæftiger jeg mig blandt andet med arveret og håndtering af dødsboer. Jeg modtog min advokatbeskikkelse i 2001, og siden da har jeg som både ansat i et større advokatfirma og selvstændig advokat fået bred erfaring inden for området. Dermed er du altid sikret en kompetent og kvalificeret behandling, når du kontakter mig med behov for en advokat til dødsbobehandling.

Med min erfaring som advokat i forbindelse med dødsboer ved jeg, hvor vigtigt det er at forklare kompliceret juridisk indhold med nærvær og empati i stemmen. Som pårørende er du udsat for en stor følelsesmæssig belastning, og derfor sørger jeg altid for at læse hver enkelt klient med henblik på at give en personlig og tillidsvækkende behandling.

Som advokat med speciale i dødsbo og arveret har jeg således din situation i centrum, og du er sikret en både professionel og nærværende behandling, når jeg håndterer de juridiske formaliteter i forbindelse med et dødsfald blandt dine nærmeste.

Fleksibel advokat til behandling af dødsbo

Når du vælger mig som din advokat til behandling af et dødsbo, bestemmer du selv omfanget af mine opgaver.

Har du brug for rådgivning om den mest hensigtsmæssige skifteform, eller ønsker du bistand til at udarbejde mindre formularer, er det udgangspunktet for vores samarbejde. Ønsker du i stedet at overlade hele behandlingen af dødsboskiftet til mig, hjælper jeg også gerne med det. Jeg hjælper altid med det, du har brug for, når jeg fungerer som din advokat til skifte af dødsbo.

Kontakt mig for advokatbistand ved skifte af dødsbo

Sager om privat skifte varierer meget i omfang og tid, og derfor vil prisen afhænge af din konkrete sag. Du er dog altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 71 75 24 40 eller email mig dit telefonnummer via lo@advokatlobreiding.dk, så ringer jeg op for en uforpligtende snak om din sig.

Jeg har kontor ved Græsted i Nordsjælland, men jeg bistår som advokat til håndtering af dødsboer i hele Danmark. Hvis den geografiske afstand er en udfordring, kører jeg gerne til din foretrukne adresse eller taler med dig over Skype eller telefon.