Billigt, nemt, enkelt, ukompliceret, sikkert

Advokat Gilleleje

Bor du i nærheden af Gilleleje, og har du juridiske udfordringer, der vedrører arveret eller familieret? Eller har du behov for juridisk bistand fra en lokal advokat i Gilleleje, der kan hjælpe med det juridiske overblik i forbindelse med et boligkøb- eller salg?

Hos mig er du altid sikret en kvalificeret håndtering af din sag samt en nærværende tilgang, når vi skal vende indhold, der tit virker kompliceret og tørt.

Erfaren og uformel advokat ved Gilleleje

Når du skal bruge en advokat i Gilleleje-området, er det først og fremmest afgørende, at du modtager kvalificeret rådgivning. Med over 18 års erfaring som både selvstændig advokat ved Gilleleje og ansat i et velanset advokatfirma i København, har jeg de bedste faglige forudsætninger for at kunne tilbyde dig en effektiv og professionel advokatbistand.

Jeg har kontor i landlige omgivelser ved Græsted tæt på Gribskov. Her er der højt til loftet og plads til grin og uformelle samtaler, selvom mine klienters juridiske udfordringer kan være alvorlige.

Den professionelle behandling er selvsagt en vigtig del af mit arbejde som advokat ved Gilleleje, men jeg sætter i lige så høj grad en ære i at give mine klienter en tilgængelig og empatisk hjælp, som de føler sig trygge ved.

Jeg prioriterer i det hele taget den personlige betjening højt. Du er derfor sikret en både kyndig og empatisk behandling, når jeg fungerer som din advokat ved Gilleleje.

Advokat ved Gilleleje til ejendomshandel, arve- og familieret samt registreringsafgift

Jeg har altid haft en særlig interesse for familie- og arveret, og jeg har i løbet af min karriere fået omfattende ekspertise inden for de to områder. Jeg kan således tilbyde kvalificeret rådgivning inden for sager om testamente og dødsboskifte samt sager, der vedrører ægteskab.

Jeg bistår også gerne i forbindelse med ejendomshandel. Jeg kan for eksempel hjælpe med at gennemgå købsaftale og sørger for skødeskrivning, tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse, hvis du skal købe hus, ligesom jeg også udarbejder købsaftaler, hvis du får brug for en lokal advokat ved Gilleleje i forbindelse med dit boligkøb.

Desuden er jeg behjælpelig med juridisk bistand i sager om registreringsafgift.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende drøftelse af din sag, hvis du ønsker at tale med en uhøjtidelig advokat i Gilleleje eller omegn. Bliver det aktuelt med et møde, er jeg fleksibel og kan uden problemer køre hjem til dig, ligesom vi kan snakke sammen på mit kontor eller over Skype.